luni, 20 iunie 2016

Sfaturi pentru a gasi o chirie ieftina in Bucuresti

Exista numeroase situatii in care ajungeti in Bucuresti, insa nu de fiecare data aveti posibilitatea de a va caza la o ruda sau un prieten, motiv pentru care este necesara gasirea unui loc confortabil pentru a innopta. Pe toata suprafata orasului sunt dinsponibile o multime de unitati de cazare traditionale, precum hoteluri si pensiuni, fiecare dintre acestia propunand conditii pentru toate gusturile. In schimb, cu siguranta ca oricine isi doreste sa aiba parte de conditii foarte bune la preturi accesibile, aspect care nu este posibil, astfel ca adesea trebuie sa se faca un compromis.


Chiar daca preturile in capitala sunt mai ridicate decat in alte orase ale tarii, intotdeauna se gasesc hoteluri sau pensiuni care sa ofere facilitati multumitoare, iar preturile sa fie acceptabile, insa de cele mai multe ori aceste unitati sunt situate la marginea orasului, departe de orice punct de interes.

Avantajele aduse de regimul hotelier

Ca raspuns la aceasta problema a aparut regimul hotelier, iar acesta presupune inchirierea unui apartament pentru cateva nopti la preturi foarte bune, ajungand sa se faca economii de pana la 40% pentru o singura noapte. De asemenea, in functie de numarul oaspetilor si de durata perioadei rezervate, pretul se poate negocia, intr-un final fiind mult mai ieftin. De exemplu, intr-un apartament cu 4 camere ce propune o suprafata de circa 100 de metri patrati se pot caza in conditii foarte bune si pana la 8 persoane , iar pretul total se imparte egal.

In plus, un apartament cu doua camere porneste de la 120 de lei pe noapte, in timp ce o simpla camera de hotel cu conditii similare este minim 150 de lei, cu exceptia faptului ca in cazul apartamentului pot fi cazate si 4 oaspeti, iar totalul de persoana devine doar 30 de lei. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu