miercuri, 22 martie 2017

Tot mai multi soferi cauta sa-si monteze gpl pe masini

Cresterea continua a pretului carburantilor a facut ca multi soferi sa caute solutii prin care sa faca economii cat mai mari. Acesta este unul dintre motivele principale pentru care autoturismele cu motoare Diesel, considerate mai economice, sunt la mare cautare, in defavoarea celor pe benzina. De asemenea, multi adopta un stil mai economic, fara turatii ridicate ale motorului, pentru a nu creste semnificativ consumul total. In schimb, exista si altii mai inspirati care au optat pentru instalatii de la monteazagpl.ro, adica o varianta foarte practica si eficienta prin care ajung sa economiseasca circa 40% luna de luna.

Costuri

Cu toate ca sunt unii care se feresc din cauza costurilor pentru achizitionare si instalare, insa acestea sunt de circa 500 de euro, in functie de marca, modelul si motorul autoturismului. Astfel, aceasta investitie este amortizata de cele mai multe ori in mai putin de 12 luni, in functie de distanta parcursa de fiecare sofer. Pe langa economiile aduse, instalatiile GPL ajuta si ca motorul sa functioneze in cele mai bune conditii, prelungindu-i durata de viata cu cativa ani, iar totul se datoreaza carburantului care este mult mai pur si nu contine substante care isi pot lasa amprenta asupra componentelor.

Variante moderne


Mai mult, in ziua de azi toate aceste instalatii de la monteazagpl.ro sunt foarte practice si mai eficiente ca niciodata. Asadar, acestea sunt disponibile in rezervoare cu o grosime suplimentara, pentru a aduce un plus de siguranta, insa pot avea si forma rotii de rezerva pentru a o inlocui, iar soferii sa aiba acces la tot spatiul din portbagaj, pentru ca orice concediu sa fie cu adevarat confortabil. In schimb, este important ca instalarea sa aiba loc in service-urile acreditate RAR, pentru a exista o garantie a lucrarii, insa si pentru ca acestea sa fie montate corect, pentru a fi cat mai eficiente.