vineri, 16 decembrie 2016

Cum putem sa ajungem mai usor in Danemarca

Sarmul Danemarcei a fost experimentat de o audienta tot mai mare in ultimii ani, iar aceasta tara nordica se poate lauda cu plaje glorioase, castele desprinse din povesti, paduri bogate, un climat temperat, locuitori prietenosi si o pofta de viata nemaintalnita. Cei care aleg un bilet avion Danemarca, cu siguranta, nu vor fi dezamagiti, deoarece sunt disponibile o multime de destinatii atragatoare in intreaga tara, majoritatea fiind ticsite in capitala Copenhaga. De asemenea, iubitorii de literatura pot sa faca o vizita pana in Odense, locul de nastere al celebrului scriitor Hans Christian Andersen unde se regaseste un muzeu in cinstea sa.

In schimb, cele mai mari atractii trebuie descoperite in Danemarca la pas sau cu bicicleta, intrucat infrastructura este bine pusa la punct, fiind o adevarata placere sa circuli, fara a fi necesara o masina. De asemenea, restaurantele Danemarcei sunt bine cunoscute in toata lumea, mancarurile se bazeaza in principal pe preparate din peste, insa bucataria scandinava se deosebeste mult fata de cea din tarile din sudul Europei.

Zbor direct din capitala


O excursie pana in Danemarca este mai aproape ca niciodata datorita faptului ca sunt operate 5 zboruri directe pe saptamana de SAS, pe ruta Bucuresti – Copenhaga, astfel ca in aproape 2 ore si jumatate, turistii pot ajunge din Romania, pana intr-una dintre cele mai speciale tari ale Europei. Pe aceasta cale, calatorii nu mai trebuie sa piarda cateva ore intregi in asteptarea unui zbor de legatura, totul fiind mult mai rapid, mai confortabil si scade semnificativ riscul ca bagajele sa fie ratacite. In plus, preturile pentru un bilet avion Danemarca nu sunt foarte ridicate, periodic fiind disponibile oferte si la 50 de euro, insa variaza in functie de perioada anului, dar si de momentul in care sunt achizitionate, intrucat rezervarile timpurii, de regula, aduc si cele mai mici tarife.